geboren
08-06-1990
Geschlecht
Hengst
Farbe
Bay
Stockmaß
1.69m
Stammbuch
KWPN
Züchter
Fam. G. Hansen, Wiemerstedt
Springindex
127
WFFS
Anerkannt für
KWPN, Holst., UNIRE, SF, Hann., Old/OS, BH
Decktaxe
€2.000
Sperma
Tiefkühlsperma,
Zur Deckung
NL

Bestellung

Abstammung :

Capitol I  Capitano 
Folia 
Vanessa VII  Caletto II 
Orgesch 

Dokumente :

Indoctro

Nachkommen

De preferente Indoctro behoort tot de top der fokhengsten. Zijn nakomelingen presteren met succes op het allerhoogste niveau en al meerdere nakomelingen namen deel aan de Olympische Spelen. In Rio de Janeiro werd Indoctro vertegenwoordigd door zijn nakomelingen Imothep en Amarillo. Op eerdere Spelen werd hij vertegenwoordigd door Casadora, Don Porfirio, VDL Orestus, Nike en Vedor.

Afgelopen jaar werden er weer verschillende topprestaties neergezet door nakomelingen van Indoctro: Baileys won met het Nederlandse team de finale van de Nations Cup in Barcelona en de landenwedstrijd in Falsterbo. Hij werd 3e in de GP Redefin, 6e in de GP Bolesworth en 8e in de GP Le Touquet. VDL Groep Arera C won een grote rubriek in Londen, was 2e in de GCT GP van Estoril, 3e in de GP La Baule en 3e in de GP Mexico-city. Hello M’Lady won een GCT-rubriek in Mexico-city en was 8e in de GCT GP van Shanghai en 9e in de GCT GP van Miami. Cas 2 was 4e in de GP Wellington en 6e in de GP Luik, Dalien Swally R.P won de GP Kronenberg, Celebrity VDL won de GP de Wolden, Christy Jnr won de Derby van Falsterbo, Wittinger VDL won de GP Sonoma Park etc.

Meer hooggeplaatste nakomelingen van Indoctro zijn onder andere: Aseth S, Angelotti, Aristotelis, Cedric, Coledo, Dante, Eleganto, Indigo, Interline H, I am Samourai, It’s Real Love vd Smis Z, Matador, Orchidee Messipierre, SL Implacavel, Springfield, Top de Hus, Ugano de Coquerie, Vivaldi K, Whitney, Wilhelmina, Willem, Wireina, Zaire, Zorro H etc,

Meer bekende nakomelingen van Indoctro zijn: Black Ice, Induction, Maddock, Maserati, Minka’s Diamond, Mustique, Nadia, Nassau, VDL Orame, Patrick VII, Picolien Zeldenrust, Sr. Doctro, Tavanta, Tyson, Ultimate VDL, VDL Montreal, Youp etc.

Indoctro leverde over de hele wereld al meerdere kampioenen. Zo werden Always There, Vedor en Ubalia wereldkampioen van de jonge springpaarden in Lanaken. Aristotelis werd kampioen springen van Mexico. Van Schijndel’s Concrex Owaola werd Nederlands kampioen eventing en Flying Saucer das Umburanas werd Nederlands kampioen van de Young Riders. Boss VDL en VDL Orame werden kampioen van de KWPN hengstenkeuring.

Gloed won de KWPN kampioenschappen voor 5-jarige springpaarden en werd voor € 220.000 verkocht in de Dutch Sport Horse Sales.

Indoctro is vader van vele keur, preferente en prestatie merries die zich bewijzen door hun presterende nakomelingen. Daarnaast heeft Indoctro vele goedgekeurde zonen.

Springindex Zweden: 149.

Springindex Duitsland: 150.

Springindex Nederland: 128.

Indoctro: alles wat een fokker wil

 

Fotos

 
Indoctro
 
Indoctro
 
Indoctro
 
Indoctro
 
Indoctro stand

Videos

Fotos nakomelingen

 
Gloed, T. Hendriks, Kampioen ISAH Cup 6-jarigen 2017
 
Valentino Velvet, A. Onishenko (Ukr)
 
Cas 2, H. Smolders (Ned)
 
Imothep, T. Sugitani (Jap)
 
Inaico VDL
 
Whitney, R. Quintana (ARG)
 
Hello M'Lady, S Brash (GBR)
 
Baileys, M. Hendrix (NED)
 
Arera C, M. van der Vleuten (NED)
 
Celebrity, E. Canseco (MEX)
 
Amarillo, J. Paterson-Robinson (AUS)
 
Wittinger, A. Flint (USA)
 
Ulano, S. Hirao (JPN)
 
Indigo, M. Engle-Goldstein (USA)
Capitol I  Capitano  Corporal  Cottage Son xx 
Gimara 
Retina  Ramzes X 
Dolli 
Folia  Maximus  Manometer xx 
Stoer 
Vase  Ramzes x 
Rappel 
Vanessa VII  Caletto II  Cor de la Bryere  Rantzau 
Quenotte SF 
Deka  Consul 
Oekonomie 
Orgesch  Calypso I  Cor de la Bryere 
Tabelle 
Iris VI  Sherrynetherl 
Cala 

Diese Website verwendet Cookies. Auf diese Weise können wir sicherstellen, dass Ihre Browser-Erfahrung noch angenehmer wird.
Mehr erfahren