Hero Blue komende weken vers beschikbaar!

De NRPS- en AES-goedgekeurde hengst Hero Blue is de komende weken via vers sperma beschikbaar voor de dekdienst. De Douglas-zoon is verkrijgbaar via VDL Stud en Waaij Stud.
 
In de KWPN Hengstencompetitie afgelopen indoorseizoen was Hero Blue de enige hengst in de klasse Z/ZZ die in alle competitiewedstrijden dubbel foutloos bleef. Onder de Britse amazone Biba McCaul behaalde Hero Blue een respectievelijk vierde, derde en tweede plaats in drie rondes van de KWPN Hengstencompetitie.
 
Later in het indoorseizoen behaalde Hero Blue op spectaculaire wijze de reservetitel in de klasse Z op de Utrechtse kampioenschappen in De Meern. Onlangs op het internationale concours in de Tops International Arena in Valkenswaard toonde Hero Blue zijn extreme springkwaliteiten in de rubrieken voor zevenjarige springpaarden.
 
Hero Blue is een zoon van de top vererver Douglas en is gefokt uit de keur IBOP(spr) merrie Blue Girl (Indoctro x Mr. Blue). Blue Girl gaf ook al het internationale springpaard Flow Girl, dat in 2016 onder Rowan Willis kampioen bij de zesjarigen in Hickstead werd. Hero Blue’s grootmoeder Sonola sprong op 1.45m-niveau en overgrootmoeder Minola - een dochter van Quick Star - gaf een flinke lijst aan succesvolle springpaarden.
 

Linked horses

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more