Ibiza (v. Inshallah de Muze) reserve kampioen 6-jarigen in Tryon

WEF veilingpaarden deden ook in de tweede week fantastisch werk tijdens de Fall4 CSI3* show in Tryon. Ibiza won een finale rubriek voor 6-jarigen en VDL Indygo Solier werd 3e!

Op de eerste dag van de 6-jarigen 1.30m rubriek werden It’s Andiamo (Andiamo x Indoctro) en ruiter Bruno Martins Costa 6e met een foutloze ronde en een tijd van 38.349 seconden in de barrage. VDL Indygo Solier (Harley x Paladin des lfs) finishte 10e.
De tweede dag werd Ibiza 5e met ruiter Daniel Coyle en VDL Indygo Solier 8e met ruiter Bruno Martins Costa in de 6-jarigen rubriek.
In de finale wonnen Ibiza (Inshallah de Muze x Indoctro VDL) en Daniel met een foutloze ronde en een tijd van 33.575 seconden in de barrage. Naast deze overwinning werd deze combinatie reserve kampioen van de 6-jarigen 1.30m rubriek. VDL Indygo Solier (Harley x Paladin des lfs) en Bruno pakten in deze finale ook nog een podium plaats, zij finishten 3e.

Naast deze kwaliteitsvolle 6-jarigen waren er ook topprestaties van andere toppaarden verkocht door de VDL Stud.
Indigo (Indoctro x Dutchman) en amazone Margie Engle werden 5e in de $30.000 Grand Prix rubriek.
In de 1.40m rubriek werden Davall (Zavall x Indorado) en Ashley Fleishhacker 10e en in de 1.40m rubriek werden zij 5e.
Amalia (Arezzo VDL x Emilion) en ruiter Daniel Coyle kwamen aan start in de 7-jarigen 1.35m rubriek en werden 2e en 5e.

Ben je nieuwsgierig naar de collectie voor 2020 in Wellington? Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de resultaten en nieuws over de volgende WEF Sport Horse Auction 2020!